Yli 100€ ostokset ilmaiseksi kotiin!

Translation missing: fi.homepage.onboarding.no_content

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Palveluehdot

YLEISKATSAUS KÄYTTÖEHTOIHIN

Tätä verkkosivustoa hallinnoi TrecoLife Oy. Sivustolla käytettävät termit "me" ja "meidän" viittaavat TrecoLife-yritykseen. TrecoLife Oy tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tältä sivustolta saatava tieto, työkalut ja palvelut, sinulle käyttäjänä, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä ilmoitetut käyttöehdot, käytännöt ja huomautukset.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla jotakin meiltä, käytät "Palveluamme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Palveluehdot", "Ehdot"), mukaan lukien tässä viitatut ja/tai linkin kautta saatavana olevat ylimääräiset ehdot. Nämä Palveluehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, käyttäjät, jotka ovat katselijoita, jälleenmyyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottajia.

 Lue nämä Palveluehdot huolellisesti ennen verkkosivustomme käyttöä. Vierailemalla sivustollamme tai käyttämällä jotakin sivustomme osaa sitoudut noudattamaan näitä Palveluehtoja. Jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, älä vieraile sivustolla tai käytä palveluja. Mikäli nämä Palveluehdot katsotaan tarjoukseksi, hyväksyntä rajoittuu nimenomaan näihin Palveluehtoihin.

Nämä Palveluehdot koskevat kaikkia nykyiseen kauppaan lisättäviä uusia ominaisuuksia tai työkaluja. Voit lukea Palveluehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivustolla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä Palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollemme. On omalla vastuullasi tarkkailla tätä sivua säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva sivuston käyttö tai sivustolla vierailusi mahdollisten muutosten julkaisun jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä.

Kauppaamme hallinnoi Shopify Inc., joka tarjoaa meille verkkokauppa-alustan tuotteidemme ja palveluidemme myymiseksi sinulle.

PYKÄLÄ 1 – VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä Palveluehdot ilmoitat olevasi lain mukaan vähintään täysi-ikäinen omassa asuinmaassasi tai olevasi lain mukaan täysi-ikäinen omassa asuinmaassasi ja antavasi meille suostumuksesi siitä, että huollettavasi alaikäiset voivat käyttää tätä sivustoa.

Sinulla ei ole lupaa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin. Sinulla ei myöskään ole lupaa Palvelua käyttäessäsi rikkoa mitään lakia omalla lainkäyttöalueellasi (mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, tekijänoikeuslait). 
Sinulla ei ole lupaa lähettää matoja, viruksia tai vahingollista koodia. 
Ehtojen loukkaaminen tai rikkominen johtaa välittömään Palveluidesi käyttökatkoon.

PYKÄLÄ 2 – YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelemasta ketä tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että sinua koskeva sisältö (pois lukien luottokorttitietosi) voidaan siirtää salaamattomassa muodossa, ja tähän liittyvät (a) lähetykset erilaisten verkostojen kautta; ja (b) muutokset asiaankuuluvien verkostojen tai laitteiden teknisten vaatimusten noudattamiseksi ja muokkaamiseksi. Luottokorttitiedot salataan aina verkostosiirtojen aikana.

Sitoudut olemaan jäljittelemättä, toistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymättä tai hyödyntämättä mitä tahansa osaa Palvelusta, Palvelukäytöstä tai Palveluun pääsystä tai mitä tahansa kontaktia verkkosivustolla, jolla palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa meiltä. 
Otsikot on sisällytetty tähän sopimukseen käytännöllisyyden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin Ehtoihin.

PYKÄLÄ 3 – TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Emme ole vastuussa tällä sivustolla olevien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. Tämän sivuston materiaali tarjotaan ainoastaan yleiseksi tiedoksi, eikä siihen tule luottaa tai sitä tule käyttää päätöksenteon ainoana perustana selvittämättä lainkaan ensisijaisempia, tarkempia, täydellisempiä tai ajantasaisempia tietolähteitä. Luottaminen tämän sivuston materiaaleihin tapahtuu omalla riskilläsi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyä historiallista tietoa. Historiallinen tieto ei välttämättä ole ajantasaista, ja se tarjotaan vain sinun tiedoksesi. Pidätämme oikeuden muokata tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, eikä meillä ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että on omalla vastuullasi tarkkailla sivustomme muutoksia.

PYKÄLÄ 4 – MUUTOKSET PALVELUUN JA HINTOIHIN

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. 
Pidätämme oikeuden muokata tai katkaista Palvelun (tai sen osan tai sisällön) milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. 

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle Palvelun muokkaamisesta, hinnanmuutoksista, pidättämisestä tai katkaisemisesta.

PYKÄLÄ 5 – TUOTTEET TAI PALVELUT (jos sovellettavissa)

Tiettyjä tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajattu määrä, ja niitä koskee vain Palautuskäytäntömme mukainen palautus tai vaihto. 
Yritämme parhaamme mukaan esittää tuotteidemme värit ja kuvat mahdollisimman tarkkaan siten, kun ne ovat liikkeessä. Emme voi taata, että tietokoneesi näyttää värit täsmällisesti.

Pidätämme oikeuden, vaan emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme tai Palveluidemme myynnin kenelle tahansa, mille tahansa maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Meillä on oikeus harjoittaa tätä oikeuttamme tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme tuotteen tai palveluidemme määrää. Kaikkia tuotekuvauksia tai tuotehinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lakkauttaa tuotteen tarjoaminen milloin tahansa. Mikä tahansa tällä sivustolla annettu tarjous mistä tahansa tuotteesta tai palvelusta on mitätön, jos se on kielletty.

Emme takaa, että ostettujen tai saatujen tuotteiden, palveluiden, tiedon tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että mitään virheitä Palvelussa tullaan korjaamaan.

PYKÄLÄ 6 – LASKUTUKSEN JA TILITIETOJEN TARKKUUS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä täyttämästä meille tekemääsi tilausta. Meillä on oikeus omasta päätöksestämme rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti. Nämä rajoitukset koskevat samalta asiakastililtä, samalta luottokortilta ja/tai samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta käyttämällä tehtyjä tilauksia. Siinä tapauksessa, että muutamme tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa asiasta sinulle ottamalla sinuun yhteyttä tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseesi/puhelinnumeroosi. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltäytyä toimittamasta tilauksia, jotka oman harkintamme mukaan näyttävät tulleen välittäjiltä, jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikkien kaupastamme tehtyjen ostojen yhteydessä. Sitoudut päivittämään hyvissä ajoin tilitietosi ja muut tietosi, sähköpostiosoitteesi ja luottokortin numeron sekä vanhenemispäivän mukaan lukien, jotta voimme viedä ostoksesi päätökseen ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Lisää tietoja saat lukemalla Palautuskäytäntömme.

PYKÄLÄ 7 – VALINNAISET TYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmannen osapuolen työkaluihin, joita emme valvo, hallinnoi tai joihin meillä ei ole osuutta. 
Tiedostat ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn näihin työkaluihin "sellaisenaan" tai "käytettävissä olevana" ilman minkäänlaisia takuita, esittelyjä tai ehtoja ja tukea. Emme myöskään ole vastuussa mistään sellaisesta, joka aiheutuu kolmansien osapuolten työkalujen käytöstäsi tai liittyy siihen. 
Sivuston tarjoamien valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu täysin omalla riskilläsi ja omasta harkinnastasi. Sinun tulee lisäksi varmistaa olevasi tietoinen ja hyväksyväsi näiden asiaankuuluvien kolmannen osapuolten tarjoamien työkalujen ehdot. 
Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja/tai ominaisuuksia verkkosivustomme kautta (uusien työkalujen ja resurssien julkaisut mukaan lukien). Nämä Palveluehdot koskevat myös tällaisia uusia ominaisuuksia ja/tai palveluita.

PYKÄLÄ 8 – KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja. 

Tällä sivustolla olevat kolmansien osapuolten linkit saattavat ohjata sinut sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän sisaryhtiöitämme. Emme ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen materiaalien tai verkkosivustojen sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioimisesta, emmekä ole niistä tai mistään kolmansien osapuolten muista materiaaleista, tuotteista tai palveluista vastuussa. 

Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustoihin liittyvien tuotteiden, palveluiden, resurssien tai sisällön ostamisen tai muiden transaktioiden aiheuttamista vahingoista. Luethan huolellisesti kolmansien osapuolten käytännöt ja menettelytavat ja varmista, että olet ymmärtänyt ne ennen kaupalliseen toimintaan ryhtymistä. Kolmannen osapuolen tuotteisiin liittyvät valitukset, vaateet, huolet tai kysymykset tulee osoittaa suoraan kolmannelle osapuolelle.

PYKÄLÄ 9 – KÄYTTÄJÄKOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT LÄHETYKSET

Mikäli lähetät meidän pyynnöstämme tiettyjä lähetyksiä (esimerkiksi kilpailuvastauksia) tai ilman meidän pyyntöämme lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (kollektiivisesti "kommentit"), hyväksyt, että saatamme milloin tahansa rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muulla tavoin käyttää missä tahansa mediassa mitä tahansa meille lähettämiäsi kommentteja. Emme ole emmekä tule vastaisuudessakaan olemaan velvollisia (1) pitämään mitään kommentteja luottamuksellisina; (2) maksamaan korvausta mistään kommenteista; tai (3) vastaamaan mihinkään kommentteihin. 

Saatamme, mutta meidän velvollisuutenamme ei ole, valvoa, muokata tai poistaa sisältöä, jota oman harkintamme mukaan pidämme laittomana, loukkaavana, uhkaavana, herjaavana, halventavana, pornografisena, siveettömänä tai muuten paheksuttavana tai minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä Palveluehtoja loukkaavana. 

Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät riko mitään kolmannen osapuolen oikeutta, tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyydensuoja, henkilötieto-oikeudet ja muut henkilö- ja omistusoikeudet mukaan lukien. Sitoudut lisäksi siihen, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai siveetöntä materiaalia, ja etteivät ne sisällä tietokonevirusta tai muita haittaohjelmia, jotka saattaisivat vaikuttaa Palvelun tai muiden asiaankuuluvien verkkosivustojen toimintaan. Sinulla ei ole lupaa käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, esiintyä muuna kuin itsenäsi tai muuten johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperäisenä lähettäjänä. Yksinomaan sinä olet vastuussa lähettämistäsi kommenteista ja niiden tarkkuudesta. Emme ole vastuussa eikä meitä voida pitää vastuullisina mistään sinun tai minkään kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

PYKÄLÄ 10 – HENKILÖTIEDOT

Yksityisyydensuojamme koskee kaikkia kaupan kautta lähettämiäsi henkilötietoja. Lue Yksityisyydensuojamme.

PYKÄLÄ 11 – VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Sivustollamme tai Palvelussamme saattaa ajoittain olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita liittyen tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet ja puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mikäli mikään Palvelussa tai asiaankuuluvalla verkkosivustolla oleva tieto on epätarkka (mukaan lukien sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksesi). 

Emme ole velvollisia päivittämään, korjaamaan tai selventämään tietoja Palvelussa tai millään asiaankuuluvalla verkkosivustolla, rajoitukset ja hintatiedot mukaan lukien, lain sallimissa määrin. Mitään Palvelussa tai millään asiaankuuluvalla verkkosivustolla olevaa päivitys- tai muokkauspäiväystä ei tule tulkita siten, että se tarkoittaisi kaiken Palvelussa tai millään asiaankuuluvalla verkkosivustolla olevan tiedon olevan muokattu tai päivitetty.

PYKÄLÄ 12 – KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden Palveluehdoissa edellä esitettyjen kieltojen lisäksi sinulla ei ole lupaa käyttää sivustoa tai sen sisältöä: (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) muiden houkuttelemiseksi suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) kansainvälisten, kansallisten tai paikallisten säädösten, sääntöjen tai lakien rikkomiseksi; (d) immateriaalioikeuksiemme tai muiden immateriaalioikeuksien rikkomiseksi tai loukkaamiseksi; (e) ahdistellaksesi, hyväksikäyttääksesi, loukataksesi, vahingoittaaksesi, halventaaksesi, solvataksesi, väheksyäksesi, pelotellaksesi, tai syrjiäksesi ketään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen taustan, rodun, iän, kansalaisuuden tai vamman vuoksi; (f) lähettääksesi väärää tai harhaanjohtavaa tietoa; (g) ladataksesi tai siirtääksesi viruksia tai muita haittakoodeja, joita voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaisi Palvelun, asiaankuuluvien verkkosivustojen, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai käyttöön; (h) kerätäksesi tai jäljittääksesi muiden henkilötietoja; (i) lähettääksesi roskapostia, tietojenkalasteluviestejä, sivustoharhautuksia, sosiaalisia tiedusteluja, lukkeja tai siirtoja; (j) mihinkään paheksuttavaan tai immoraaliseen tarkoitukseen; tai (k) haitataksesi tai kiertääksesi Palvelun, minkään asiaankuuluvan verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden päättää Palvelun tai muun asiaankuuluvan verkkosivuston käyttösi kiellettyjen käyttötarkoitusten rikkomisesta.

OSIO 13 – VASTUUNVAPAUTUS; VASTUIDEN RAJOITUKSET

Emme takaa, esitä tai varmista, että palvelun käyttösi olisi keskeytyksetöntä, ajantasaista, varmaa tai virheetöntä. 

Emme takaa, että palvelun käytöllä saadut tulokset olisivat tarkkoja tai luotettavia. 
Hyväksyt, että saatamme ajoittain poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. 

Nimenomaisesti hyväksyt, että palvelun käyttösi tai käytön epäonnistuminen tapahtuu yksinomaan omalla riskilläsi. Palvelu ja kaikki palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut (lukuun ottamatta meidän nimenomaisesti ilmoittamamme) tarjotaan käyttöösi "sellaisinaan" ja "käytettävissä olevina", ilman minkäänlaisia suoria tai epäsuoria esityksiä, takuita tai ehtoja, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut ja ehdot myyntikelpoisuudesta, myyntikelpoisesta määrästä, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyydestä, omistusoikeudesta ja loukkaamattomuudesta. 

Missään tapauksessa TrecoLife Oy, sen johtajat, virkailijat, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssin antajat eivät ole vastuussa mistään vammasta, menetyksestä, vaateesta tai mistään suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rangaistavasta, erityisestä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, menetetyt tuotot, menetetty liikevaihto, menetetyt säästöt, menetetyt tiedot, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot perustuen sopimukseen, oikeudenloukkaukseen (huolimattomuus mukaan lukien), objektiiviseen vastuuseen tai muuhun palvelun tai palvelun kautta hankittujen tuotteiden käytöstä aiheutuen. Tämä koskee myös muita vaatimuksia, jotka liittyvät millään tavalla palvelun tai tuotteiden käyttöösi, mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, sisällön virheet tai puutteet tai menetykset tai vahingot, jotka ovat aiheutuneet lähetetystä, siirretystä tai muilla tavoin palvelun kautta saataville annetusta palvelusta tai sisällöstä (tai tuotteista), vaikka niiden mahdollisuudesta olisi ilmoitettu. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli vastuun pois sulkemista tai rajaamista välillisten tai satunnaisten vahinkojen yhteydessä, tällaisissa maissa tai näillä lainkäyttöalueilla vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.

PYKÄLÄ 14 – VAHINGONKORVAUKSET

Sitoudut turvaamaan, puolustamaan ja vapauttamaan TrecoLife Oy:n ja sen emoyhtiön, tytäryhtiöt, sivuliikkeet, kumppanit, virkailijat, johtajat, edustajat, urakoitsijat, lisenssin antajat, palveluntarjoajat, alihankkijat, toimittajat, harjoittelijat ja työntekijät kaikista vaateista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, joita kolmannet osapuolet saattavat esittää syystä, että olet loukannut näitä Palveluehtoja tai heidän sisällyttämiään asiakirjoja, lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

PYKÄLÄ 15 – ERILLISYYS

Siinä tapauksessa, että jokin näiden Palveluehtojen pykälistä määritetään lain vastaiseksi, pätemättömäksi tai täytäntöpakottomaksi, kyseinen ehto on kuitenkin edelleen täytäntökelpoinen siinä määrin, jossa se on lain mukainen.

Täytäntöpakoton osa erotetaan näistä Palveluehdoista, eikä kyseinen päätös vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen tai täytäntökelpoisuuteen.

PYKÄLÄ 16 – PÄÄTTYMINEN

Osapuolten ennen päättymispäivää aiheutuneet velvollisuudet ja vastuut pysyvät voimassa tämän sopimuksen päättymisen jälkeen kaikissa tarkoituksissa. 
Nämä Palveluehdot ovat voimassa, mikäli kumpikaan ei sopimusta päätä. Voit päättää nämä Palveluehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää Palveluitamme tai kun lakkaat käyttämästä sivustoamme. 

Mikäli harkintamme mukaan et ole tai epäilemme että et ole noudattanut kaikkia näiden Palveluehtojen ehtoja, voimme päättää tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tällöin olet edelleen vastuussa kaikesta päättymispäivään asti kyseinen päivä mukaan lukien; ja/tai voimme estää pääsysi Palveluihimme (tai osaan niistä).

PYKÄLÄ 17 – KOKO SOPIMUS

Mikäli emme pysty toteuttamaan jotakin näiden Palveluehtojen oikeutta tai ehtoa, tästä ei kuitenkaan aiheudu vapautusta kyseisestä oikeudesta tai ehdosta. 
Meidän tälle sivustolle tai Palvelun yhteydessä lähettämät Palveluehdot ja kaikki käytännöt sekä käyttösäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen välillämme ja määrittävät Palvelun käyttöäsi, ja ne korvaavat kaikki aiemmat tai rinnakkaiset suulliset ja kirjalliset sopimukset, viestit ja ehdotukset meidän ja sinun välillä (mukaan lukien, kuitenkaan rajoittumatta, kaikki aiemmat Palveluehtojen versiot). 

Näissä Palveluehdoissa mahdollisesti esiintyviä epäselvyyksiä ei tule kääntää ehtoja laatinutta osapuolta vastaan.

PYKÄLÄ 18 – SOVELLETTAVA LAKI

Nämä Palveluehdot ja kaikki erilliset sopimukset, joissa tarjoamme teille Palveluita, ovat sen lainkäyttöalueen alaisia ja laaditaan sen lainkäyttöalueen mukaan, jossa TrecoLife Oy sijaitsee.

PYKÄLÄ 19 – PALVELUEHTOJEN MUUTOKSET

Voit lukea Palveluehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivustolla. 
Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata oman harkintamme mukaan minkä tahansa osan näistä Palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. On omalla vastuullasi tarkkailla verkkosivustoamme säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivuston tai Palvelun käyttö tai verkkosivustolla tai Palvelussa vierailusi näiden Palveluehtojen muutosten julkaisun jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä.

PYKÄLÄ 20 – YHTEYSTIEDOT

Palveluehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen asiakaspalvelu@trecolife.fi

 

Etsi