Yli 100€ ostokset ilmaiseksi kotiin!

Translation missing: fi.homepage.onboarding.no_content

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Filament-valot - Vintage-tunnelmaa

Valolla tunnelmaa!

Philips Hue Filament-älylamppujen avulla voit luoda aivan uudenlaisen tunnelman kodin tai toimiston tiloihin. Lampun sisällä oleva koristeellinen hehkulanka on jo sisustuselementti itsessään, vaikutusta voit lisätä himmennyksellä.

Filament-lamput on yhdistettävissä Bluetooth:illa tai Hue-sillalla, jolloin saat kaikki ominaisuudet käyttöön

Ominaisuudet

  • Pehmeä valkoinen vintage-lamppu
  • Bluetooth-pikaohjaus
  • Ohjaus sovelluksella tai äänellä
  • Lisää ominaisuuksia Hue-sillan avulla
  • Valaise pelihetki
  •  

    Philips Hue kokoelma, täältä lisätietoa valoista

    Tyylikäs älylamppu

    Nämä vintage-tyylin lamput tuovat tyylikkyyttä. Inspiraatio on haettu Edison-polttimoista yhdistettynä 2020-luvun älyvaloteknologiaan, tuttu Hue-älylampuista. Älykkäät ja elegantit LED-valot toimivat niin seinävalaisimissa, kattovalaisimissa kuin jalka- ja pöytävalaisimissa. Varmista vain, että nykyisen tai hankimasi valaisimen lampunkanta on oikea.

    Eleganttia luksusta

    Filament-lamppujen lämmin valkoinen valo, vintage-design, himmennettävyys ja 2020-tekniikka tuo hillittyä tyylikkyyttä kotiisi tai toimistoosi. Lamput toimii sisustutelementtinä, on ne päällä tai pois!

    Älykästä ohjausta

    Vintage-fiiliksestä huolimatta filament-lampput ovat 100%:ia älyvaloja. Voit ohjata niitä esimerkiksi matkapuhelimella (bluetooth tai Hue-silta), ääniohjauksella (Alexa, Google assistant, Siri) tai Hue-katkaisimilla. Oman valinnan mukaan, varmasti löydät itsellesi sopivan tavan hallita valaistusta.

     

    Etsi