Yli 100€ ostokset ilmaiseksi kotiin!

Translation missing: fi.homepage.onboarding.no_content

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Mount Kelvin - valaistuksen ohjausjärjestelmä

Mount Kelvin

on Suomalainen pilvipohjainen valaistuksen ohjausjärjestelmä, laajemmin talotekniikan ohjausjärjestelmä. Mount Kelvin alustaan voi liittää myös erilaisia antureita, kuten lämpötilaa, ilmankosteutta, ilmanlaatua ja vesivahinkoa ilmaisevia, verhomoottoreita, sensoreita; liike-, hämärä-, vakiovalo- ja läsnäolotunnistimia. 

Mount Kelvin -pohjaista järjestelmää voidaan ohjata perinteisillä kytkimillä, mobiili applikaatiolla tai alexa-puheohjauksella.

Se on markkinoiden ylivoimaisesti paras ja monipuolisin valaistuksen ohjausjärjestelmä, hyödyntämällä tätä alustaa voidaan myös säästää kokonaiskustannuksissa, asennus ja käyttökuluissa.

Kohteesta riippuen valaisimilla pystytään säästämään energiaa 20-30%. Valaistuksen ohjauksella voidaan saavuttaa 30-50% energiansäästöt kohteesta riippuen. Hankkimalla siis energiatehokkaat valaisimet ja valaistuksen ohjausjärjestelmän, voit säästää energiankulutuksessa jopa 80%.

Lisätietoa Mount Kelvin tuotteista löydät täältä

Tekniikka

Mount Kelvin on avoin alusta ja mahdollistaa eri teknologioiden yhdistämisen, kuten EnOcean, Dali, Phillips Hue.

Mount Kelvin käyttää langatonta ja paristotonta EnOcean standardiin perustuvaa tekniikkaa (ISO/IEC 14543-3-10) ja näin ollen mahdollistaa kytkimien sijoittelun käytettävyyden kannalta parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Kytkinten sijoittelua ei tarvitse päättää lopullisesti rakennusvaiheessa, voit valita paikat viimeistelyvaiheessa.

Mount Kelvin hyödyntää myös DALI standardia (IEC 62386), väylän avulla valaisimet liitetään järjestelmään. DALI mahdollistaa jokaisen valaisimen yksilöllisen ohjauksen. Sen avulla on mahdollista ohjata tarpeen tullen vain yhtä tai useampaa valaisinta tarpeen mukaan. Vaikka katossa olisi useampi kiinteästi asennettu valaisin, voit kytkeä päälle ja ohjata yhtä tai useampaa valaisinta kerralla.

 

Etsi